Verhaal

Het idee voor SMOOOTH lag al een aantal jaren op de plank! Ik heb zelf jarenlang in Spanje gewoond waar tijdelijk ontharen met behulp van wax ook toen al heel gewoon was.
Tijdens mijn lunchbreak ging ik, soms met collega’s, even en zonder afspraak naar de salon op de hoek om ongewenste haargroei snel en vakkundig te laten verwijderen. Om vervolgens mijn werkdag op kantoor voort te zetten zonder onnodige hinder. Sterker, ik voelde mij echt opgeknapt. Frisser en aantrekkelijker. Maar vooral weer lekker verzorgd!

Terug in Nederland vond ik lokaal niet zo’n dergelijke salon of wax store. Waar je spontaan of op korte termijn terecht kunt. Waar de medewerkers het gevoel herkennen dat je zo snel en prettig mogelijk van je ongewenste haar af wilt en waar ze ook feilloos weten hoe dat zo goed mogelijk te doen.
Vaak bleek dat bij willekeurige salons bovendien na een week al dat de haartjes vooral waren afgebroken, deze alweer veel sneller terugkwamen en het gewenste resultaat uitbleef!

Met Smoooth wil ik vooral het gevoel van gemak en comfort overbrengen, op het gebied van waxen. Een winkel waar je spontaan terecht kunt voor korte behandelingen met groot resultaat; denk aan wimpers, wenkbrauwen, handen, voeten maar ook een goede massage..
Voor vrouwen maar ook mannen!

Professionele behandelingen zodat je je ontspannen voelt en altijd discreet en hygiënisch. Je kunt kiezen voor een behandeling op maat, altijd passend bij wie je bent!

It ‘s nice to treat you!

Jacomien - Eigenaresse Smoooth

Over Smoooth

Met de nieuwe beauty winkel Smoooth wil ik vooral het gevoel van gemak en comfort overbrengen, op het gebied van waxen maar ook breder! Tijdens mijn eerste set-up in Heemstede merkte ik dat er ook behoefte is aan een winkel waar je spontaan terecht kunt voor kortere behandelingen met groot zichtbaar resultaat, denk aan wimpers, wenkbrauwen, handen en ook voeten, maar ook een fijne én goede massage ! En altijd voor vrouwen én ook voor mannen!

Professionele behandelingen die meteen maken dat je mooier, verzorgder, aantrekkelijker en ontspannen voelt en altijd discreet en hygienisch! In een omgeving met goede vibes, kun je, ook tussen je afspraken door, kiezen voor een beauty behandeling op maat, altijd passend bij wie je bent en wat je wilt uitstralen!

Team

 • Jacomien
  Jacomien Eigenaresse Smoooth

  Ik vind het contact met mensen heel verrijkend. Tijdens het waxen ontstaan soms mooie dialogen. Bovendien is het fijn als klanten met een goed gevoel hun dag voortzetten! Dat is Smoooth voor iedereen!

 • Ruby
  Ruby Wax expert Smoooth

  Klanten kennen mij als een geduldige en kundige specialist. Naast het waxen geef ik gezichtsbehandelingen die de huid een flinke boost geven. Met verschillende massagetechnieken geef ik, gericht op de klachten, een ontspannen maar ook zeer effectieve lichaamsmassages.
  Het mooie van dit alles is dat er hierdoor veel  spanning en druk weggenomen kan worden en ontstaat er dus meer ruimte voor rust, ontspanning en energie.

 • Marisol
  Marisol
 • Vanessa
  Vanessa